telefon-en
TürkçeEnglish

Panel Duvar

Duvar panel nerede bulurum ?

duvarpanel2

  • Enerji tasarrufu – maliyetlerde yarı yarıya ısınma tasarrufu sağlar

    Çocuklar ve hayvanlar için güvenlidir

    Ultra ince ve kompakt tasarım

    Hem satın alırken hemde ısınırken ekonomiktir

    Verimlidir, yaklaşık 12m²lik (çok soğuk iklimlerde 8m²) bir odayı ısıtır

    Havayı kurutmaz. oksijeni tüketmez

    Hiçbir zararlı kimyasal madde içermez

    Patentli Econo-Kit ile hızlı ve kolay kurulabilir

    Yanıcı madde içermez, yanmaz

    Dekora uygun boyanabilir

    SABS ve uluslararası güvenlik standartlarına sahiptir

    İki yıl garantilidir

duvar panel iletişim

duvar paneli

duvar panel proje

duvar panel fiyatları

duvar panel nerede

duvar panel nerede bulurum

duvar panel  duvara montaj ve düşük maliyetle etkin ısınma sağlar,konveksiyon teknolojisini kullanarak odayı dolaşan ısı yol panel ve duvar arasındaki boşlukta ısıtıcı arkasında oluşturulur. Bu ilkeye gore ısı  sadece% 10 panelin önüne yayılırken % 90 panel arkasından gelir. “Background” ısıtma sadece çok ekonomik değil, aynı zamanda güvenli ve verimlidir.
duvar panel  geleneksel bar ısıtıcılar ve elektriği büyük miktarda kullanan ısıtıcılara alternatif olarak tasarlanmıştır.Isıtıcı yüzey sıcaklığı 75 – 90°C olup minimal düzeyde elektrik kullanır.
duvar panel  diğer elektrikli duvar panosu ısıtıcılara gore tasarrufludur, çocuklar ve evcil hayvanlar için güvenlidir, ortama uygun boyanabilir.
duvar panel  Uluslararası Güvenlik Standartları (SABS) onaylıdır.

Panel Duvar Maaliyet Hesaplaması

Duvar Panelleri yapılması sonucu oluşan maliyetler aşağıdadır.

Bölme Duvarların 13,5’luk Tuğla Kullanılarak Yapılması Halinde Binanın kaba inşaatının maliyeti (Betonarme demiri, düz yüzeyli betonarme kalıbı, BS20 hazır beton)

Bölme Duvarların duvarpanel Kullanılarak Yapılması Halinde Binanın kaba inşaatının maliyeti (Betonarme demiri, düz yüzeyli betonarme kalıbı, BS20 hazır beton)

Sta4-Cad Programı kullanılarak yapılan hesaplamalar sonucunda, 350 m2 taban oturum alanı olan 10 katlı bir binanın, bölme duvarlarının 13,5’luk tuğla duvar kullanılarak ve duvarpanel Panellerle yapılması sonucu oluşan maliyetler aşağıdadır.

Bölme Duvarların 13,5’luk Tuğla Kullanılarak Yapılması Halinde Binanın kaba inşaatının maliyeti (Betonarme demiri, düz yüzeyli betonarme kalıbı, BS20 hazır beton)

Bölme Duvarların duvarpanel Kullanılarak Yapılması Halinde Binanın kaba inşaatının maliyeti (Betonarme demiri, düz yüzeyli betonarme kalıbı, BS20 hazır beton)

Bu analizler sonucu bina yükünün önemli ölçüde azaldığı ve bunun sonucunda 13,5’luk tuğla duvar yerine duvarpanel kullanılarak yapılan binanın maliyetinin 5 katlı binada % 8 oranında, 10 katlı binada % 14 oranında azaldığı görülmüştür.

Hazır Duvar Panelleri

Duvarpanel, benzersiz tasarımı ve son derece etkin SES ve ISI YALITIM kabiliyetleri ile yarının kalitesini bugünden sunmanın gururunu yaşamaktadır.

 Duvarpanel, iki yıllık Ar-Ge çalışması sonucun da geliştirdiği Alçı Levha Panel Duvar ve ses yalıtım levhalarını dünya inşaat sektörüne kazandırmış, sektörün önünü açmıştır.

Duvarpanel, yapı iç duvarları konusunu dünya çapında inceleyerek ve tüketici beklentilerini tam olarak karşılayabilen bir duvar hayal ederek işe başlamıştır. Sınıfının en iyi ses ve ısı yalıtım kabiliyetine sahip, seri üretilen, çok hızlı montaj edilebilen, yapının yükünü hafifleten, deprem sırasında yüksek kabiliyet gösterebilen yapı iç duvarları tasarlamıştır.

Dünya da bir ilk olmak üzere, bu üstün niteliklerin tamamını bünyesinde barındıran tasarımımız, Türk Patent Enstitüsü tarafından BULUŞ kategorisinde belgelendirilmiştir.

Duvarpanel ürünlerinden önce var olan ve halen kullanılmakta olan duvar bilgilerimize baktığımızda, tuğla, bims veya gaz beton gibi yapı elemanlarının, üst üste ve yan yana konularak ve her biri için yapıştırma malzemesi ve işçiliğin ayrı ayrı uygulanması ile oluşturulduğunu görmekteyiz.

Öncelikli olarak, duvarların kullanıma hazır hale gelme maliyeti, yani kendi maliyeti yüksek olmaktadır. Diğer taraftan, bu tür duvarların ağırlıkları fazla olduğundan, binaların iskeletine de daha fazla ağırlık binmesine neden olmakta ve binanın ana kolon ve kiriş maliyetlerini de üst seviyelere taşımaktadır.

Duvarpanel ürünlerinin sahip olduğu eşsiz avantajlar, ülkemizin seçkin üniversiteleri tarafından yapılan testler sonucu kalite sertifikaları ile tescillenmiştir. ISO ve CE kalite belgeli Duvarpanel, Dünya inşaat sektörüne sağladığı son derece seri uygulama kolaylığı ile, sektöre yepyeni bir ufuk kazandırmaktadır.

Duvar Panelleri

wallpanel22. ALÇI LEVHALARLA PANEL DUVAR YAPMA

2.1. Alçı Levhalar

2.1.1. Tanımı

Beyaz ve çeşitli renklerde; kalınlığı 6mm ile 18mm, genişliği 120 cm ve uzunlukları

2,4m - 3m olarak alçıdan imal edilen panel duvar malzemesine alçı levha denir.

2.1.2. Çeşitleri

Standart alçı levhalar

Suya dayanımlı alçı levhalar

Yangına dayanımlı alçı levhalar

Yangına ve suya dayanımlı alçı levhalar

2.1.3. Kullanıldığı Yerler

Bölme duvarlarda,

Yalıtım yapılmış duvar kaplamalarında,

Tavan kaplamalarında,

Dekorasyon işlerinde kullanılır.

2.2. Alçı Levha Profilleri

2.2.1. Tanımı

Alçı levhalarla panel duvar yapabilmek için, duvar iskeleti teşkilinde kullanılan

galvaniz kaplı profillere alçı levha profilleri denir.

Resim 2.1:Alçı levha profilleri Resim 2.2:Alçı levha profilleri

2.2.2. Çeşitleri

C Tavan Profili

U Tavan Profili

C Duvar Profili

U Duvar Profili

Delikli Köşe Profili

Resim 2.3. Kullanıldığı Yerler

Bölme duvarlarda

Yalıtım yapılmış duvar kaplamalarında

Tavan kaplamalarında

Panel duvarlarda

2.3. Alçı Levhalarla Panel Duvar Yapma Kuralları

  • Taşınabilir ölçülerde panel yapılmalıdır.
  • Uzunluğu fazla olan yerler için uygun büyüklükte paneller oluşturulmalıdır.
  • DC profili aralıkları ortalama 40-60 cm olmalı, duruma göre daha sık
  • konulmalıdır.
  • Levha arası boşluklara yalıtım malzemesi yerleştirilmelidir.
  • Alçı levhalar ortalama 40 cm aralıklarla mümkünse şaşırtmalı olarak profillere
  • vidalanmalıdır.
  • Sulu ve rutubetli ortamlarda gerekli tedbirler alınmalıdır.
  • Resim 2.4:Yardımcı ve sarf malzemelerin panel duvarda uygulandığı yerler
  • Resim 2.5:Yardımcı ve sarf malzemelerin panel duvarda uygulandığı yerler

 

3. BETON LEVHALARLA PANEL DUVAR YAPMA

3.1. Beton Levhalar
3.1.1. Tanımı

  • Çelik donatı ve beton,yonga ve çimento şerbeti ile fabrikalarda imal edilen levhalara
  • beton levha denir.

3.1.2. Çeşitleri

  • Yatay duvar panelleri
  • Düşey duvar panelleri
  • Taşıyıcı düşey duvar panelleri
  • Duvar panoları

3.1.3. Kullanıldığı Yerler

  • Çok katlı olmayan yapılarında
  • Bölme duvarlarda
  • Tarım yapılarında
  • Geçici yapılarda
  • Ahır vb. yapılarda

3.2. Beton Levha Profilleri
3.2.1. Tanımı

  • Beton levhalarla inşa edilen yapılarda, beton levhaların monte edildiği taşıyıcı çelik
  • profillere beton levha profili denir.

3.2.2. Çeşitleri

  • I-profilleri
  • T- profilleri
  • U- profilleri
  • L- profilleri

3.2.3. Kullanıldığı Yerler

  • Beton panel duvarlarda
  • Çelik yapılarda
  • Köprülerde
  • Çelik çatılarda

3.3. Beton Levhalarla Panel Duvar Yapma Kuralları
Profillerin montajında diklik kontrolü yapılmalıdır. Beton levhalar profillere veya betonarme kolonlara iyice sabitlenmelidir. Beton levhalarla profillerin veya betonarme kolonların birleşim yerleri çimento harcı vb. malzemelerle iyice sıvanmalıdır. Önce dış duvar panelleri, sonra iç duvar panelleri monte edilmelidir. Projeye uygun duvar kaplamaları yapılmalıdır. Beton panel duvarların montajında aşağıdaki aparatlar kullanılmalıdır
Resim 3.1: Beton panel duvarların montajında kullanılan aparatlar

  • Testere
  • Gönye
  • Rende
  • Karıştırma ucu
  • Tutkal malası
  • Baut açıcı
  • Kanal açıcı
  • Lastik tokmak

Gazbeton duvar bağlantı elemanları kullanılmalıdır.
Resim 3.2: Duvar bağlantı elemanları
Paslanmaya karşı korunmuş olan bu elemanlar ;gaz beton duvar bloklarını ve yapı elemanlarını, taşıyıcı sisteme ve gerektiğinde birbirlerine bağlamak amacıyla kullanılan elemanlardır. Çekiç başlı çekme kancası, çekiç  başlı 30 derece açılı çekme kancası, ankraj rayı, köşeli çivi ve spiral çividen oluşur.

Alçı Panel Yapı – Alçı Panel Duvar

duvarpanelAlçı panel yapı münferit bir oda yapacak şekilde alanları bölme ve duvarların düz görünümünü elde etme olanağıdır. İşe conta macunu yönünden baktığımızda, alçı panel yapı kuru malzemeler ile inşa etmek anlamına  bürünüyor. Beton, duvar örme ve duvar sıvası gibi ıslak olarak tabir edilen yapı malzemelerine karşın alçı panel yapıda geçirilen çalışma süresi oldukça düşüktür. Bu tekniğin önemli avantajlarından biri de, iç kısım dizaynı maliyetinin düşük olmasıdır. Genelde alçıpan kartonpiyer ya da alçıpan sunta ile çalışılır. Bunlar temel konstrüksiyon üzerine monte edilir ve arkasından malalanır, kaplanır ya da sıva çekilir.

Temel konstrüksiyon duruma göre ahşap ya da metal destekli konstrüksiyondur. Sonuncu ise yatay montaj için UW­profillerinden ve dikey montaj için CW­profillerinden ibarettir.

Duvarların planını yapınız ve yaklaşık olarak ihtiyaç duyulacak malzemeleri hesaplayın›z. Genelde zemin ve tavanda kullanılan UW­profillerine oranla CW­profilleri daha sıklıkla kullanıldığında dolayı, CW­profillerine daha  çok ihtiyacınız olacaktır. Şayet bunlara ek olarak kapı takmak istiyorsanız, bir de kapı profiline ihtiyacınız olacaktır. Köşe alanlarında ya UW­profilleri ya da CW­profilleri ile çalışınız ya da özel profiller kullanınız. Bu  hususta uzman kişi size yardımcı olacaktır. Bir ip yardımıyla duvarınızın temel hattını belirleyiniz. Keçe yapımı kendiliğinden yapışan bağlantı kalafatı, ses yalıtım fonksiyonu görmektedir. Bunun üzerine birinci UW­ profilini döşeyiniz. Profilin kesimi fleksi ya da metal bir makas yardımıyla gerçekleşir. Metal makas ile ilk olarak yan kısımlarını kesiniz ve birkaç defa bükerek profili uzatınız.

Uygun dübel ve vida yardımıyla profili zemin ile birleştiriniz. Tavanyönlü profili takınız. Lehim ile dış kenarı tespit ediniz ve tespit ettiğiniz kısmı işaretleyiniz. Ayrıca profil altındaki kendiliğinden yapışan irtibat kalafatını da tavana yerleştiriniz. Vidalama işlemini yapmak için uygun bir yer belirleyiniz ve profili sıkıca vida ile tutturunuz. Dirsek katı kısmında CW­profilleri ile çalışınız. Uç profili yerleştiriniz. Diğer CW­profilleri aynı aralıklarla yerleştirilecektir.Konan aralıklar, malzeme ve levha kalınlığına bağlıdır. Bu çalışmaları yaparken de bir uzman kişiye danışınız. Alçıpan kartonpiyeri yataklarken çatı zemininizin ağır levhaları taşıyacak konumda olmasına da bilhassa dikkat ediniz. Ağırlığı taşıma kapasitesi hususunda emin değilseniz, bir inşaat mühendisinden yardım alınız ya da yükü birden fazla ştapel üzerine dağıtınız. Malzemelerden tasarruf ederek çalışabilmek için, levhaları nasıl döşeyeceğinizi düşününüz. Örneğin 2,60 m uzunluğunda levhalar döşenecekse, yarım bir levha ile başlanması ve destek kısmından ofset derz önerilir. Bu şekilde yukarı doğru çalışacaksınız. Alçıpan kartonpiyerlerden ölçüyü alınız. Metal ölçme aleti ile işaretleyiniz ve üste kalan beyaz karton tabakalarını maket bıçağı ile yontunuz. Alt kısımda bulunan kartonu da aynı şekilde yontunuz. Küçük kamalar yardımıyla aşağı doğru bir aralık sağlamış olacaksınız.

Bölme duvar kısmına inşaat vidalarını yerleştiriniz. Vidaları kesinlikle alçıpan kartonpiyerlere tutturmayın›z. Vidaları el baskınızı yavaş yavaş artırarak bir matkap yardımıyla metala geçiriniz. Vidaların çıkıntı oluşturmamasına dikkat ediniz. Şayet duvara elektro kurulum yapmayı tasarladıysanız, bu planınızı CW­profilinin H­kalıplı ıstampalar› ile gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için bu ıstampaları bükünüz. Delik açma matkabı ile prizler için yer açabilirsiniz. Ses yalıtımını ara kısımlara yerleştiriniz. Kalınlık profil enine bağlıdır. Bu hususta uzman bir kişiden yardım alınız. Daha öncesinde gerekli ölçümleri yaptıysanız, yerine oturacaktır.

6. Duvar Kaplaması

Estetiksiz bir duvarı yenilemenin en hızlı yolu, alçıpan kartonpiyer ile duvarın kaplanmasıdır. Duvarın taşıma kapasitesini denetleyiniz. Şayet gözenekli noktalar tespit ederseniz, bu noktaları iyice düzenleyiniz ve macun çekerek hazır duruma getiriniz. Zemin tabakanın kuru, toz ve yağdan arınm›fl olmasına dikkat ediniz. Yeterli taşıma kapasiteli ve donmaya karşı mukavemetli olmak zorundadır.
Uygun bir astar ile fazla kumlu olan zemin tabakaları ya da emmeözelliği bulunan duvar kağıdını işleyiniz. Üretici verilerini dikkate alarak alçıpan tutkal harcını karıştırınız. Bu tutkalı kesilen alçıpan kartonpiyerlerin arka kısmına parça parça dökünüz. Alçıpan kartonpiyeri yaklaşık 1 cm kama yüksekliğinde duvara yerleştiriniz ve iyice duvara basınız. Levhanın üzerine kauçuk bir çekiç ya da ayarlı gönye ile vurunuz. Bu şekilde diğer levhalara da vurunuz.

duvarpanel27. Macun Çekme ve Yontma

Vidaların iyice yerine oturup oturmadığını gözden geçiriniz. Conta macunu çok çabuk kuruyacağından dolayı, conta macununu kararken küçük kovalar kullanmaya özen gösteriniz. Çalışabileceğiniz kadar conta macunu karıştırınız. Üst yüzeyde toz adacıkları oluşmayıncaya kadar malzemeyi gevşek serpiniz. Yaklaşık 3 dakikalık çökme süresinden sonra macun el ile karıştırılabilecektir. Malayı ters çevirdiğinizde malzeme kaymıyorsa, istenilen kıvama geldi demektir. İlk macunu çekmeden önce inşaat vidalarının bulunduğu levha ve alan aralarındaki derzleri kapatınız. Kenar profilleri ile istenilen stabil köşeleri elde edeceksinizdir. Bunların gerekli uzunluğunu ayarlayınız, küçük öbekler halinde sabitleyiniz ve macun çekerek üstünü örtünüz. Sertleşme gerçekleştikten sonra olası macun bayırları kazınabilir. İkinci sürme işleminde daha ince bir kıvam kullanınız ve eşit uzunlukta sağa sola hareketlerle çalışınız.

Geriye kalan bayırları ve kabarıklıkları zımpara kağıdı ya da zımpara aleti ile yontunuz. Bu işlemi ne kadar ve nasıl yapacağınız tamamen size kalmış. Ancak ince duvar kağıtlarında ve narin sıvalarında tümseklerin daha sonra gözden geçirilebilir olmasına dikkat ediniz. Uygun dübel ve vida yardımıyla profili zemin ile birleştiriniz. Tavan yönlü profili takınız. Lehim ile dış kenarı tespit ediniz ve tespit ettiğiniz kısmı işaretleyiniz. Ayrıca profil altındaki kendiliğinden yapışan irtibat kalafatını da tavana yerleştiriniz. Vidalama işlemini yapmak için uygun bir yer belirleyiniz ve profili sıkıca vida ile tutturunuz. Dirsek katı kısmında CW­profilleri ile çalışınız.
Uç profili yerleştiriniz. Diğer CW­profilleri aynı aralıklarla yerleştirilecektir.Konan aralıklar, malzeme ve levha kalınlığına bağlıdır. Bu çalışmaları yaparken de bir uzman kişiye danışınız. Alçıpan kartonpiyeri yataklarken çatı zemininizin ağır levhaları taşıyacak konumda olmasına da bilhassa dikkat ediniz. Ağırlığı taşıma kapasitesi hususunda emin değilseniz, bir inşaat mühendisinden yardım alınız ya da yükü birden fazla ştapel üzerine dağıtınız. Malzemelerden tasarruf ederek çalışabilmek için, levhaları nasıl döşeyeceğinizi düşününüz. Örneğin 2,60 m uzunluğunda levhalar döşenecekse, yarım bir levha ile başlanması ve destek kısmından ofset derz önerilir. Bu şekilde yukarı doğru çalışacaksınız. Alçıpan kartonpiyerlerden ölçüyü alınız. Metal ölçme aleti ile işaretleyiniz ve üste kalan beyaz karton tabakalarını maket bıçağı ile yontunuz. Alt kısımda bulunan kartonu da aynı şekilde yontunuz.

Küçük kamalar yardımıyla aşağı doğru bir aralık sağlamış olacaksınız.
Bölme duvar kısmına inşaat vidalarını yerleştiriniz. Vidaları kesinlikle alçıpan kartonpiyerlere tutturmayın›z. Vidaları el baskınızı yavaş yavaş artırarak bir matkap yardımıyla metala geçiriniz. Vidaların çıkıntı oluşturmamasına dikkat ediniz. Şayet duvara elektro kurulum yapmayı tasarladıysanız, bu planınızı CW­profilinin H­kalıplı ıstampalar› ile gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için bu ıstampaları bükünüz. Delik açma matkabı ile prizler için yer açabilirsiniz. Ses yalıtımını ara kısımlara yerleştiriniz. Kalınlık profil enine bağlıdır. Bu hususta uzman bir kişiden yardım alınız. Daha öncesinde gerekli ölçümleri yaptıysanız, yerine oturacaktır.

4. Kartonpiyer Uygulaması

5. Kablo, Priz Yerleri Ses Yalıtımı Alçı panel yapı münferit bir oda yapacak şekilde alanları bölme ve duvarların düz görünümünü elde etme olanağıdır. İşe conta macunu yönünden baktığımızda, alçı panel yapı kuru  malzemeler ile inşa etmek anlamına bürünüyor. Beton, duvar örme ve duvar sıvası gibi ıslak olarak tabir edilen yapı malzemelerine karşın alçı panel yapıda geçirilen çalışma süresi oldukça düşüktür. Bu tekniğin önemli avantajlarından biri de, iç kısım dizaynı maliyetinin düşük olmasıdır. Genelde alçıpan kartonpiyer ya da alçıpan sunta ile çalışılır. Bunlar temel konstrüksiyon üzerine monte edilir ve arkasından malalanır, kaplanır ya da sıva çekilir.

kesilip-tasinabilen-panel-duvarlarTemel konstrüksiyon duruma göre ahşap ya da metal destekli konstrüksiyondur. Sonuncu ise yatay montaj için UW­profillerinden ve dikey montaj için CW­profillerinden ibarettir. Duvarların planını yapınız ve yaklaşık olarak ihtiyaç duyulacak malzemeleri hesaplayın›z. Genelde zemin ve tavanda kullanılan UW­profillerine oranla CW­profilleri daha sıklıkla kullanıldığında dolayı, CW­profillerine daha çok ihtiyacınız olacaktır. Şayet bunlara ek olarak kapı takmak istiyorsanız, bir de kapı profiline ihtiyacınız olacaktır. Köşe alanlarında ya UW­profilleri ya da CW­profilleri ile çalışınız ya da özel profiller kullanınız. Bu hususta uzman kişi size yardımcı olacaktır.

Bir ip yardımıyla duvarınızın temel hattını belirleyiniz. Keçe yapımı kendiliğinden yapışan bağlantı kalafatı, ses yalıtım fonksiyonu görmektedir. Bunun üzerine birinci UW­profilini döşeyiniz. Profilin kesimi fleksi ya da metal bir makas yardımıyla gerçekleşir. Metal makas ile ilk olarak yan kısımlarını kesiniz ve birkaç defa bükerek profili uzatınız.

Bölme Duvar Sistemi

Modüler Bölme Duvar Sistemlerinde ileri teknoloji, estetik, dizayn ve pratiklik kavramlarını bir arada yorumlayan Almanya'nın dünya markası işyeri mimari anlayışının prestijli eserlerine imza atmıştır.

Ön üretimli camlı mono blok ve kapı kasa modülleri ile , kısa sürede uygulanabilme avantajını sunmaktadır. Değişikliklere uygun modüler yapısı ile mimari bölünme düzenindeki olası değişikliklere hızla ve kolayca uyum sağlar.

İnce cam profilleri ve derzli sistemiyle , estetikte minimalist anlayışın mükemmel yansımasıdır. Melamin, laminat ya da ahşap kaplama yüzey seçenekleri ile çalışma ortamının renk ve estetik değerlerini yükseltir. , çağdaş çalışma ortamları için özel olarak geliştirdiği hareketli raf sistemi ve her türlü altyapı donanımına uygun geçiş çözümleri ile daha keyifli, daha zevkli çalışma ortamları oluşturur.

 

FECO, üstün teknoloji ürünü konstrüktif yapısı ve malzeme kalitesiyle çalışma ortamlarında potansiyel gürültü kirliliği olası yangın tehlikesine karşı üstün izolasyon sağlar. Daha sessiz, daha güvenli mekanlar yaratır.
Modüler yapısı ve raylı klips sistemi ile FECO, hızlı ve kolay montaj / demontaj avantajı sunar. Bu teknoloji, montaj sırasında ve sonrasındaki tüm değişim ve uygulamaların sessizce ve tozlu ortam yaratmadan gerçekleştirilmesini sağlar.
Yüksek üretim teknolojisi ve büyük titizlikle üretilen Modüler Bölme Duvar Sistemleri, detaydan bütüne mükemmellik için her aşamasında kontrol edilir. Bir mekanda asla karşılaşılamayacak yüksek değerlerdeki teknik testlerden başarıyla geçen ürünler, mekanları farklılaştırmak üzere tasarlanır ve üretilir.
Projenizin gerektirdiği özelliklerde boyutlandırılan ve üretimi gerçekleştirilen ürünler, her biri konusunda uzman ekiplerce hızla ve güvenle monte edilir.
Modüler Bölme Duvar Sistemi, ölçüleri, modül tipleri, detayları, modül kaplama malzemelerinde kullanılan doğal ahşap kaplama, laminat ve melamin gibi ürün seçenekleriyle kişiye özel, fonksiyonel ve dekoratif ortamlar yaratan, ileri teknoloji ürünü bir sistemdir.

 

Sistem, dolu modüllerin montajında kullanılan raylı klips sistemi ile darbelere dayanıklı hale gelmekte ve modül birleşim detaylarında sorunsuz çözümler sunmaktadır. Raylı klips sistemi sayesinde montaj kolaylığı da sağlar.

 

Ürün yelpazesinde yer alan camlı modüller, fabrika ortamında monoblok olarak, en temiz ve en hassas ölçüde üretilir. Bu sayede şantiye ortamındaki çalışma süresi hızlanmakta ve tozlu ortamların olumsuz koşullarından etkilenmemektedir. Camlı modüller ferah ve aydınlık mekanlar yaratmak amacıyla standart boyutlar dışında, isteğe uygun olarak değişik boyutlarda da üretilir.

 

Özellikle ofis gibi, estetiğin yanı sıra fonksiyonelliğin de fazlasıyla önem kazandığı ortamlar için dolaplı ve raflı modül tipleri mevcuttur.

 

Panel Duvar İnşaat Firması

alcipanduvar panel genellikle ofislerde duvar panel olarak kullanılır. şirketimiz duvar panel, konusunda siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. duvar panel nedir denildiğinde ilk akla gelen duvar panel sistemleri olup düşük maliyetlidir. duvar panel fiyatı konusunda firmamızdan yardım alabilirsiniz. duvar panel binaya yük getirmez. duvar panel demontable olup tekrar sökülebilir. duvar panel resimleri duvar panel yaptırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

hazır duvar panel duvar - ara panel duvar

hazır duvar panel duvar hazır duvarlarda orta kısımdaki hazır duvar panel duvar cam panelleri ile daha modern ve mimari detaylar ortaya koyar. hazır duvar panel duvar tamamen şeffaf sağladığı gibi, mat cam kullanımlarında ışık geçirgenliği olan ve görüş özelliği kısıtlı rahat ve şık çalışma ortamı sağlamaktadır. hazır duvar panel duvar

hazır duvar panel duvar detay

hazır duvar panel duvar kalınlığı:80 mm hazır duvar panel duvar yüksekliği: 210 cm ile 300 cm arası hazır duvar panel duvar müşteri isteğine göre yapılır. hazır duvar panel duvar modül genişliği 90 cm ile 120 cm arası olabilir. Ayrıca hazır duvar panel duvar müşteri isteğine göre düzenlenebilir. Hazır duvar panel duvar konstrüksiyon hazır duvar panel duvar yatay uygulanan hazır duvar panel duvar-ara panel duvar sistemleri hazır duvar panel duvar web sitesi acar hazır duvar tasarım teknolojileri ait hazır duvar panel duvar ve ara panel duvar sistemleri tanıtımı yapan bir web sayfasıdır. şirketimiz klasik ve ekonomik hazır duvar panel duvar duvar ve ara panel duvar üretmektedir.

hazır duvar panel duvar sistemleri prefabrikasyon sayesinde standart bir kalite sunar. tavana bağlanmayan, mont hazır duvar panel duvar - hazır duvar panel duvar sistemleri hazır duvar panel duvar üreten firmamız, panel duvar duvar demontable hazır duvar ara panel duvar sistemleri tasarım, projelendirme ve uygulamaları yapan firmamız modern hazır duvar panel duvar, çalışma ortamının gereklerine en uygun panel duvar duvar sistemleri ile estetik ara panel duvar olan ve fonksiyonel prestijli, ekonomik hazır duvar panel duvar sistemleri panel duvar duvar sistemleri fiyat panel duvar duvar sistemleri fiyat panel duvar duvar sistemleri, geniş alanları panel duvar ve odalar oluşturmak için kullanılır. özellikle çalışma ortamlarının tasarruf sağlayan en gerekli yapı malzemesidir. hazır duvar, resmi kuruluşlar ve özel dairelerde çok sık kullanılır.

panel duvar duvarlar çok avantajlı oldu hazır duvar panel duvar hazır duvar panel duvar,açık planlı hazır duvarlar, çok sayıda çalışanın bir arada olduğu mekanlardır. özellikle hazır duvar panel duvar, gürültü açısından gereken denetim sağlandığında, bir açık planlı hazır duvarda, çalışma ortamı olarak oldukça yüksek verimin sağlanması olanaklıdır. hazır duvar panel duvar bu tür mekanlarda hazır duvar panel duvar kalınlığı:80 mm hazır duvar panel duvar yüksekliği: 210 cm ile 300 cm arası hazır duvar panel duvar müşteri isteğine göre yapılır. hazır duvar panel duvar modül genişliği 90 cm ile 120 cm arası olabilir. Ayrıca hazır duvar panel duvar müşteri isteğine göre düzenlenebilir. Hazır duvar panel duvar konstrüksiyon hazır duvar panel duvar yatay uygulanan hazır duvar panel duvar-ara panel duvar sistemleri hazır duvar panel duvar web sitesi acar hazır duvar tasarım teknolojileri ait hazır duvar panel duvar ve ara panel duvar sistemleri tanıtımı yapan bir web sayfasıdır. şirketimiz klasik ve ekonomik hazır duvar panel duvar duvar ve ara panel duvar üretmektedir.

hazır duvar panel duvar sistemleri prefabrikasyon sayesinde standart bir kalite sunar. tavana bağlanmayan, mont hazır duvar panel duvar - hazır duvar panel duvar sistemleri hazır duvar panel duvar üreten firmamız, panel duvar duvar demontable hazır duvar ara panel duvar sistemleri tasarım, projelendirme ve uygulamaları yapan firmamız modern hazır duvar panel duvar, çalışma ortamının gereklerine en uygun panel duvar duvar sistemleri ile estetik ara panel duvar olan ve fonksiyonel prestijli, ekonomik hazır duvar panel duvar sistemleri panel duvar duvar sistemleri fiyat panel duvar duvar sistemleri fiyat panel duvar duvar sistemleri, geniş alanları panel duvar ve odalar oluşturmak için kullanılır. özellikle çalışma ortamlarının tasarruf sağlayan en gerekli yapı malzemesidir. hazır duvar, resmi kuruluşlar ve özel dairelerde çok sık kullanılır.

panel duvar duvarlar çok avantajlı oldu hazır duvar panel duvar hazır duvar panel duvar,açık planlı hazır duvarlar, çok sayıda çalışanın bir arada olduğu mekanlardır. özellikle hazır duvar panel duvar, gürültü açısından gereken denetim sağlandığında, bir açık planlı hazır duvarda, çalışma ortamı olarak oldukça yüksek verimin sağlanması olanaklıdır. hazır duvar panel duvar bu tür mekanlarda duvar panel genellikle ofislerde duvar panel olarak kullanılır. şirketimiz duvar panel, konusunda siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. duvar panel nedir denildiğinde ilk akla gelen duvar panel sistemleri olup düşük maliyetlidir. duvar panel fiyatı konusunda firmamızdan yardım alabilirsiniz. duvar panel binaya yük getirmez. duvar panel demontable olup tekrar sökülebilir. duvar panel resimleri duvar panel yaptırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

hazır duvar panel duvar - ara panel duvar

hazır duvar panel duvar hazır duvarlarda orta kısımdaki hazır duvar panel duvar cam panelleri ile daha modern ve mimari detaylar ortaya koyar. hazır duvar panel duvar tamamen şeffaf sağladığı gibi, mat cam kullanımlarında ışık geçirgenliği olan ve görüş özelliği kısıtlı rahat ve şık çalışma ortamı sağlamaktadır. hazır duvar panel duvar

cephehazır duvar panel duvar detay

Expanded Polistiren Sert Köpük (EPS-Genleştirilmiş Polistiren Sert Köpük), petrolden elde edilen, köpük halindeki, termoplastik, kapalı gözenekli, tipik olarak beyaz renkli bir isi yalıtım malzemesidir.

Polistiren taneciklerinin şişirilmesi ve birbirine kaynaşması ile elde edilen EPS ürünlerde, taneciklerin şişirilmesi ve köpük elde edilmesi için kullanılan şişirici gaz 'Pentandır. Pentan, taneciklerin içinde çok sayıda gözeneklerin oluşmasını sağladıktan sonra, üretim sırasında ve üretimi takiben çok kısa sürede hava ile yer değiştirir. Böylece EPS levhaların bünyesinde bulunan çok sayıdaki küçücük kapalı gözenekli hücreler içinde durgun hava hEP Solur. Malzemenin % 98'i hareketsiz ve kuru havadır.

Hareketsiz ve kuru hava, bilinen en ekonomik, çevre dostu ve mükemmel isi yalıtım malzemesidir. EPS isi yalıtım levhalarının ekonomik ve üstün isi yalıtım özellikleri bu şekilde sağlanır. Dünyada mevcut en iyi isi yal itimi sağlayan birkaç malzemeden biri olan EPS, ayni performansı, ülkemizde kullanılan diğer isi yalıtım malzemelerinden daha ekonomik olarak sağlayan tek malzemedir.

Üretiminin enerji yoğun olmaması, üstün teknik özelliklerine rağmen ekonomik olmasının bir diğer sebebidir. Etkin mekanik dayanımın yanında şişirici gazin çok kısa sürede hava ile yer değiştirmesi, ürünün performansının kullanım ömrü boyunca sabit kalmasını sağlar. Kabinliği incelmez, isi iletkenliği artmaz, özelliklerinde hiçbir bozulma meydana gelmez.

EPS üretiminde son asama olan sekil verme aşamasında, taneciklerin birbirleriyle sikaca kaynaşması sağlanır. Bu uygulamanın basarisi, ürünün yüzeyindeki taneciklerin bal peteği seklindeki görüntüsünden anlaşılır.
EPS istenilen yoğunluklarda üretilir. Özellikleri yoğunlukla istenilen yönde değiştirilebildiğinden malzeme israfına ve gereksiz maliyet artışlarına sebep olmaz. Yal itim amacıyla genellikle 15-30 kg/m3 yoğunluklarda kullanılan EPS levhalar, çok hafiftirler, diğer malzemelerle kaplanarak bitmiş kompozitör elemanlar halinde de üretilebilirler.

EPS, her aşamada çevre dostu bir üründür; ozon tabakasına zarar vermez, iklim değişikliklerine sebep olmaz, enerji yoğun üretim gerektirmez, büyük oranda geri dönüşümü olan bir malzemedir.

duvarpanel2bölme duvar

panel duvar

alçıpan duvar

eps dolgulu duvar panel

hazır duvar

alçıpan duvar panel

duvar panel, alçıpan duvar inşaatları

 

Alçıpan ortası alçı iki yüzü karton kaplı seri olarak, standart veya özel boyutlarda ve belli normlarda üretilen düzgün yüzeyli plakalardır. Alçıpan dış duvarları bitmiş binaların içinde, yerden duvara kadar her alanda kullanılabilmektedir. Alçıpan ile asma tavan, bölme duvar kuru sıva ve kuru yer döşemesi uygulamaları yapılmaktadır.

Alçıpan Asma Tavan ; Yangına dayanıklı , ses ve ısı yalıtımı gibi performans şartları kolayca sağlanır.
Alçıpan Asma Tavan Tavan Aydınlatma için estetik ve farklı çözümler sunar.
Bu sistemle yapılan kademeli tavanlarla , hacimlere estetik ve akustik özellikler verilmektedir.
Alçıpan, duvar kaplaması, veya alçıpan olarak bilinen alçıpan, duvar ve tavanlarda iç bitirmek için;
tüm dünyada kullanılan ortak bir inşaat ürünüdür

Alçıpan, duvar kaplaması, veya alçıpan olarak bilinen alçıpan, duvar ve tavanlarda iç bitirmek için tüm dünyada kullanılan ortak bir inşaat ürünüdür.. Genellikle ahşap, kumaş, deri yüzeyine uygulanan ürünler, çeşitli bitmiş boya , ve alçı

Alçıpan, alçı sıvalı çekirdek gümrüklü olmuştur ve duvarların yapımında kullanılan kağıt tabakaları oluşur. Alçıpan, alçıpan veya duvar kaplaması olarak da bilinir. . Alçı levhalar, İngiltere ve ABD'nin bazı bölgelerinde ve belli koşullarda ev yapımında kullanılan, aynı zamanda ıslak sıva tercih edilir.

En yaygın olarak bulunan, duvar ve tavanlar için 9.5mm için alçı levha kalınlığı 12.5mm. Alçıpan kalınlıkları için kullanılabilen yeni boyutlar biri 15mm.

Burada alçıpan boyutları maliyeti içine bir bakış açısı:

alçıpan duvar

Islak sıva kullanmanın dezavantajları nedeniyle, daha fazla insan evlerini alçıpan kullanmaya başladı ve bu son 30 yılda sadece arttı. Bugün, hızla koymak olabilir ve zımpara kağıdı, bant, ve boya kullanarak kolayca bitmiş olabilir gibi duvarlarda alçıpan kullanarak için giderek artan popülaritesi var

Sıva - Alçı Yönetim Kurulu ve nasıl Sıva Islak karşılaştır

Alçı, doğal ve sentetik olmak üzere iki formlarda kullanılabilir.

Doğal alçı, dünyada yüzyıllar boyunca mayınlı olmuştur ortak bir mineraldir . büyük alçı taşı yatakları vardır.

Sentetik alçı, kömür yakan elektrik santrallerinin emisyon temizlik bir yan ürünüdür .

Kükürt dioksit saf alçı formu ezilmiş kireçtaşı, kalsiyum karbonat ve su ile birleştirilmiştir.

Alçı Levha Üretim Süreci

Alçıpan Boyutları ve Türleri

Alçıpan 48 "ve 54" genişlikleri ve uzunlukları 8-16 metre fabrika kesim. Uygulamaya bağlı ve / veya kod gereksinimlerini yapı kalınlıkları değişir.

Normal: Standart çekirdek ve kağıt duvarlar ve tavanlar için son bir yüzey olarak kullanılır.

Tip X ve C Tipi: yangın direncini artırmak için fiberglas lifler ve diğer katkı maddeleri ile üretilmiştir

Suistimal / Darbeye Dayanıklı: Bu ürünler, çizilme ve yıpranmaya dayanıklı yüz kağıt ve göçük dayanıklı çekirdek ve trafiğinin yüksek olduğu alanlarda kullanılır. Available in 5/8. 5 / 8 mevcuttur.

Dayanıklı Küf / Küf: Yeni konut ve ticari pazar, bu kurulların, çekirdek ve daha yüksek düzeyde bir koruma oluşturmak için yüz kağıt fazla suya dayanıklı kimyası ile tasarlanmıştır .

Panel Duvarlar

Hareketsiz ve kuru hava, bilinen en ekonomik, çevre dostu ve mükemmel isi yalıtım malzemesidir. EPS isi yalıtım levhalarının ekonomik ve üstün isi yalıtım özellikleri bu şekilde sağlanır. Dünyada mevcut en iyi isi yal itimi sağlayan birkaç malzemeden biri olan EPS, ayni performansı, ülkemizde kullanılan diğer isi yalıtım malzemelerinden daha ekonomik olarak sağlayan tek malzemedir.

Üretiminin enerji yoğun olmaması, üstün teknik özelliklerine rağmen ekonomik olmasının bir diğer sebebidir. Etkin mekanik dayanımın yanında şişirici gazin çok kısa sürede hava ile yer değiştirmesi, ürünün performansının kullanım ömrü boyunca sabit kalmasını sağlar. Kabinliği incelmez, isi iletkenliği artmaz, özelliklerinde hiçbir bozulma meydana gelmez.

EPS üretiminde son asama olan sekil verme aşamasında, taneciklerin birbirleriyle sikaca kaynaşması sağlanır. Bu uygulamanın basarisi, ürünün yüzeyindeki taneciklerin bal peteği seklindeki görüntüsünden anlaşılır.
EPS istenilen yoğunluklarda üretilir. Özellikleri yoğunlukla istenilen yönde değiştirilebildiğinden malzeme israfına ve gereksiz maliyet artışlarına sebep olmaz. Yal itim amacıyla genellikle 15-30 kg/m3 yoğunluklarda kullanılan EPS levhalar, çok hafiftirler, diğer malzemelerle kaplanarak bitmiş kompozitör elemanlar halinde de üretilebilirler.

EPS, her aşamada çevre dostu bir üründür; ozon tabakasına zarar vermez, iklim değişikliklerine sebep olmaz, enerji yoğun üretim gerektirmez, büyük oranda geri dönüşümü olan bir malzemedir.

duvarpanel2bölme duvar

panel duvar

alçıpan duvar

eps dolgulu duvar panel

hazır duvar

kesilip-tasinabilen-panel-duvarlaralçıpan duvar panel

duvar panel, alçıpan duvar inşaatları

Alçıpan ortası alçı iki yüzü karton kaplı seri olarak, standart veya özel boyutlarda ve belli normlarda üretilen düzgün yüzeyli plakalardır. Alçıpan dış duvarları bitmiş binaların içinde, yerden duvara kadar her alanda kullanılabilmektedir. Alçıpan ile asma tavan, bölme duvar kuru sıva ve kuru yer döşemesi uygulamaları yapılmaktadır.

Alçıpan Asma Tavan ; Yangına dayanıklı , ses ve ısı yalıtımı gibi performans şartları kolayca sağlanır.
Alçıpan Asma Tavan Tavan Aydınlatma için estetik ve farklı çözümler sunar.
Bu sistemle yapılan kademeli tavanlarla , hacimlere estetik ve akustik özellikler verilmektedir.
Alçıpan, duvar kaplaması, veya alçıpan olarak bilinen alçıpan, duvar ve tavanlarda iç bitirmek için;
tüm dünyada kullanılan ortak bir inşaat ürünüdür

Alçıpan, duvar kaplaması, veya alçıpan olarak bilinen alçıpan, duvar ve tavanlarda iç bitirmek için tüm dünyada kullanılan ortak bir inşaat ürünüdür.. Genellikle ahşap, kumaş, deri yüzeyine uygulanan ürünler, çeşitli bitmiş boya , ve alçı

Alçıpan, alçı sıvalı çekirdek gümrüklü olmuştur ve duvarların yapımında kullanılan kağıt tabakaları oluşur. Alçıpan, alçıpan veya duvar kaplaması olarak da bilinir. . Alçı levhalar, İngiltere ve ABD'nin bazı bölgelerinde ve belli koşullarda ev yapımında kullanılan, aynı zamanda ıslak sıva tercih edilir.

En yaygın olarak bulunan, duvar ve tavanlar için 9.5mm için alçı levha kalınlığı 12.5mm. Alçıpan kalınlıkları için kullanılabilen yeni boyutlar biri 15mm.

Burada alçıpan boyutları maliyeti içine bir bakış açısı:

alçıpan duvar

Islak sıva kullanmanın dezavantajları nedeniyle, daha fazla insan evlerini alçıpan kullanmaya başladı ve bu son 30 yılda sadece arttı. Bugün, hızla koymak olabilir ve zımpara kağıdı, bant, ve boya kullanarak kolayca bitmiş olabilir gibi duvarlarda alçıpan kullanarak için giderek artan popülaritesi var

Sıva - Alçı Yönetim Kurulu ve nasıl Sıva Islak karşılaştır

Alçı, doğal ve sentetik olmak üzere iki formlarda kullanılabilir.

Doğal alçı, dünyada yüzyıllar boyunca mayınlı olmuştur ortak bir mineraldir . büyük alçı taşı yatakları vardır.

Sentetik alçı, kömür yakan elektrik santrallerinin emisyon temizlik bir yan ürünüdür .

Kükürt dioksit saf alçı formu ezilmiş kireçtaşı, kalsiyum karbonat ve su ile birleştirilmiştir.

Alçı Levha Üretim Süreci

Alçıpan Boyutları ve Türleri

Alçıpan 48 "ve 54" genişlikleri ve uzunlukları 8-16 metre fabrika kesim. Uygulamaya bağlı ve / veya kod gereksinimlerini yapı kalınlıkları değişir.

Normal: Standart çekirdek ve kağıt duvarlar ve tavanlar için son bir yüzey olarak kullanılır.

Tip X ve C Tipi: yangın direncini artırmak için fiberglas lifler ve diğer katkı maddeleri ile üretilmiştir

Suistimal / Darbeye Dayanıklı: Bu ürünler, çizilme ve yıpranmaya dayanıklı yüz kağıt ve göçük dayanıklı çekirdek ve trafiğinin yüksek olduğu alanlarda kullanılır. Available in 5/8. 5 / 8 mevcuttur.

Dayanıklı Küf / Küf: Yeni konut ve ticari pazar, bu kurulların, çekirdek ve daha yüksek düzeyde bir koruma oluşturmak için yüz kağıt fazla suya dayanıklı kimyası ile tasarlanmıştır .

Panel Duvarlar

Bölme Duvar Özellikleri

fotogaleriBölme Duvar sistemleri, yüksekliği beş ya da altı metre eni ve boyu ayarlanabilir çalışma alanı sağlayabilir . Bölme Duvar verimliliğin artırılması konsantre işgücü sağlamak için , ofis işgücünün izolasyon sağlar. Bölme Duvar Çalışma yüzeyleri ve rafları asılı olabilir veya ekstra depolama ve çalışma alanı sağlamak için bölümler eklenmiş olabilir.

Ofis bölümleri genellikle kapalı odacık , ya da yarı-kalıcı kalıcı olabilir.

Bölme Duvar bölümler bölücü panellerin birçok türü vardır. Bölme Duvar Özellikle müşterinin özel ihtiyaçlarına göre levhalar örülmüş duvarlar veya hareketli olan bölümleri daha sofistike türlerini sürgülü ve mekanizmalar olabilir.

Bölme Duvar Sistemleri Bu daha karmaşık teknikler kullanarak ofis bölmesi genellikle sıradan daimi ofis duvarlarının görünüme sahip olacaktır.

Bölme Duvar Ancak bu duvarların bölümleri kolayca açılabilen veya döndürülen, böylece herhangi bir kapalı mekan veya odayı bitişik alanı haline parçası haline getirilebilir.

Bölme Duvar sistemleri iş toplantıları ve hatta konferanslarda bölme duvar kaldırma avantajları kullanılarak alanlar genişlemiş olur.

Bölme Duvar sistemleri Son derece kolay ve basit ofis bölme tipi ile ofis alanları basit ve verimli tasarlanabilir. genellikle tasarım bölümü Bu tip genellikle kumaş, cam, tahta veya bazı türleri kumaş, ahşap metal gibi çeşitli malzemeler imal edilmektedir.
Ofis bölme sistemleri şirketin daha büyük bir alana taşımak zorunda kalmadan genişletmek için harika bir yoldur.

Bölme Duvar Sistemleri

100_0937Panel duvar sistemleri

Yarım camlı bölme duvar sistemleri: bu bölme duvar sistemleri alt ve kapının üst kısmında tavana kadar olan kısımlar panel ve ara bölme cam olacak şekildedir.bu bölme duvar sistemleri masa vb. Ofis gereçlerinin görünürlüğünü kısmi olarak engellemek için de kullanılabilen bölme duvar sistemleridir.

Tam camlı bölme duvar sistemleri : bu bölme duvar sistemleri, görüş alanı açıklık ve ışık alan ofislerde kullanımı uygundur. Bu bölme duvar sistemleri,genellikle kapı seviyesine kadar olan kısım cam, kapı üst seviyesiden tavana kadar olan kısım bölme duvar panelleri ile kapatılır.

Yatay camlı bölme duvar sistemleri:bu bölme duvar sistemleri, çağdaş çizgileri ile diğer sistemlerden farklı bir kulvarda yer alır. Bu bölme duvar, iki cam arası jaluzili, kumlama vb bir çok cam çeşidi ile bölme duvar ve bölme duvar sistemlerinde farklı mimari sunumlar elde edilebilir.

Panel ofis bölme duvar sistemleri: bu bölme duvar sistemleri, zemin ile tavan arası bölüm komple panel malzemesi ile kaplıdır. Bu ofis bölme duvar sistemleri ışık sorunu olmayan ve görüş gerektirmeyen bölümler için kullanılabilecek ofis bölme sistemidir.

Kısa bölme duvar: bu ofis bölme duvar sistemleri, geniş mekanlar oluşturmak için tercih edilen panel bölme sistemleri biri olan ayraç seperator ofis bölme sisteminde panel ve çeşitli cam kombinasyonu ile ergonomik ve şık duvar bölme işlemleri gerçekleştirilebilmektedir.

 

  • Bölme duvar sistemleri resimlerini incelemek için foto galeri inceleyebilirsiniz.
  • Bölme duvar sistemleri binaya yük getirmez.
  • Bölme duvar sistemleri demontable olup hızlı montaj yapılmaktadır.
  • Bölme duvar sistemleri genellikle ofis içerisinde kullanılır.
  • Bölme duvar sistemleri pratiktir.
  • Bölme duvar sistemleri binaya yük getirmez.
  • Bölme duvar sistemleri %99 geri dönüşümlüdür.
  • Bölme duvar sistemleri çevreye duyarldır.
  • Bölme duvar sistemleri ıso 2001 ve tpe ile patentlenmiştir.
  • Bölme duvar sistemleri sade yapısı ile göz doldurmaktadır.
  •  

    Page 1 of 2

    • «
    •  Start 
    •  Prev 
    •  1 
    •  2 
    •  Next 
    •  End 
    • »

    Gypsum board panels plaster

    drywalls

    padded walls

    wallpanel

    eps sheets

    panelwalls

    panelwall prices

    steel structures

    walls

    ready to walls

    wood-panel walls

    the walls are durable

    fast wall installations

    concrete panel walls

    aerated concrete walls

    light walls

    insulated walls